Gizlilik Sözleşmesi

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme

Güncellenme Tarihi: 31.12.2018

Kişisel bilgilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek muhafaza edilmesi, korunması ve gizliliğinizin sürdürülebilmesi silveretteturkiye.com ekibi olarak birinci önceliğimizdir. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun’dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz. Silveretteturkiye.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız.Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için bize e-mail gönderebilirsiniz.

 

  1. Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler

SILVERETTE üyelik aşamasında, sipariş ve alışverişlerinizde veya daha sonrasında sizden bazı kişisel bilgilerinizi talep eder. SILVERETTE olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız. Bu nedenle vermiş olduğunuz bilgiler ön bilgilendirmeformunda,mesafeli satış sözleşmesinde ve burada belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, bu belirtilen amaçlar dışında üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

  1. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşleme Amaçları

SILVERETTE olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde SILVERETTE’nin birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

SILVERETTE müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, SILVERETTE ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her hâlükârda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

Sistemle ilgili sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, SILVERETTE, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan SSL Secure sistemi ile 128 Bit şifrelenmiştir. Bu şekilde internet üzerindeki dolaşımları sırasında herhangi bir şekilde bu bilgilerinizin istenilmeyen kişi veya kurumlarda ele geçirilmesi önlenmiştir.

  1. Kişisel Verilerin Aktarılması

SILVERETTE, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya kanunda belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

silveretteturkiye.com’un üyesi olduğunuz veya üyeliksiz alışveriş yaptığınız andan itibaren haftalık bilgilendirme bültenleri e-posta adresinize gönderilecektir. Dilediğiniz zaman bu bülten gönderiminde değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır.Bu e-postaların içeriği, satışını yaptığımız markalar ile ilgili olarak yapılacak tüm kampanyalar, indirim fırsatları, ürün, müşteri memnuniyetinin tespiti amacıyla gönderilecek bültenler ve bilgilendirmelerden oluşmaktadır.

Sitemizden alışveriş yaparak veya ürünler hakkında beni ara bilgi formunu doldurarak veya şirket e-posta adreslerimizden bilgi talebinde bulunduğunuzda size e-bülten, e-posta, telefon ve SMS aracılığıyla ulaşmamızı kabul etmiş sayılmaktasınız.

  1. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun (“Kanun”) 11. Maddesinde Sayılan Hakları

SILVERETTE ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

  1. a) SILVERETTE’nin kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
  2. b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
  3. c) SILVERETTE’nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
  4. d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  5. e) Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  6. f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  8. h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

 

Paylaşın: